Desk Pack Basic îți monitorizează în timp real infrastructura de stații de lucru, gestionează incidentele IT și facilitează Remote Work printr-un sistem securizat de conectare la distanță!

5 euro

per stație /lună

CE FACE DESK PACK BASIC

MONITORIZEAZĂ ȘI OPTIMIZEAZĂ 24/7 INFRASTRUCTURA IT ȘI INCIDENTELE CONEXE

Desk Pack Basic inventariază în timp real stațiile de lucru, aplicațiile instalate și sănatatea sistemului și te notifică de câte ori apare o problemă. Mai mult decât atât, are grijă ca hard disk-urile să fie în formă prin curățarea automată a fișierelor temporare care ocupă inutil spațiul.

GESTIONEAZĂ INCIDENTELE GENERATE DE UTILIZATORII INFRASTRUCTURII IT

Colecteză toate incidentele raportate de utilizatori într-un singur loc, astfel încât orice situație să aibă o rezolvare documentată. Raportarea incidentelor se poate face prin e-mail, aplicație, telefon, portal clienți sau chiar chat. Orice poate fi indexat, căutat și monitorizat până la rezolvare.

NOTIFICĂ PRIN E-MAIL PE CEI RESPONSABILI DE REZOLVAREA INCIDENTELOR IT

Indiferent dacă ai un departament intern sau ai contractat serviciile unei companii specializate, personalul însărcinat de rezolvarea problemelor IT va fi notificat despre incidentele produse. În plus, Desk Pack Basic permite monitorizarea timpilor de răspuns și lucru și urmărirea fiecărui pas din rezolvarea unui incident IT, printr-un sistem inteligent de ticketing.

ASIGURĂ UN CANAL DE ASISTENȚĂ REMOTE

Desk Pack Basic include și o componentă de asistență de la distanță, care ne permite să ne conectăm rapid la stațiile tale de lucru. Problemele sunt eficient rezolvate și totul este securizat (fiecare conexiune necesită aprobarea din partea utilizatorului).

REMOTE WORK ÎN SIGURANȚĂ, FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE

Desk Pack Basic perminte implementarea unui sistem prin care utilizatorii se pot conecta de la distanță, printr-o aplicație securizată, la computerele aflate la birou. Practic, angajații pot lucra de acasă ca și cum ar fi la birou, fără să fii nevoit să investești în soluții VPN complexe și costisitoare.

DESK PACK BUNDLES

Chiar dacă zicala spune că “less is more”, uneori ai nevoie de mai mult decât Basic. De aceea, am gândit 2 soluții de tip bundle, care rezolvă probleme IT complexe, la un preț accesibil, indiferent de mărimea organizației tale.

DESK PACK STANDARD

Include Desk Pack Basic

+ 1 oră de intervenții Assist

20 euro /stație /lună

DESK PACK PREMIUM

Include Desk Pack Basic

+ intervenții nelimitate Assist

25 euro /stație /lună

VREI DESK PACK BASIC? SAU POATE UN BUNDLE?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI TE CONTACTĂM RAPID!

Tratăm cu seriozitate dreptul la confidențialitate și folosim datele numai în legătură cu serviciul solicitat. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate

Dând click pe butonul „trimite” sunteți de acord ca Flow să stocheze și să proceseze informațiile/datele trimise prin formularul de mai sus.

ALEGE FLOW-UL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

S-ar putea să obții beneficii relevante și de pe urma celorlalte soluții Flow