UNLIMITED

Tu te concentrezi exclusiv pe dezvoltarea afacerii, noi răspundem tuturor nevoilor tale IT: suport tehnic nelimitat și mentenanță IT.

UNLIMITED 5

Pentru companii cu
maximum 5 statii de lucru (computere)

99 euro
-50%

49 euro

/ lună

Oferta valabila pana la 31.12.2023

UNLIMITED 10

Pentru companii cu
maximum 10 statii de lucru (computere)

199 euro
-50%

99 euro

/ lună

Oferta valabila pana la 31.12.2023

UNLIMITED 10+

Pentru companii cu
mai mult de 10 statii de lucru (computere)

cotație
personalizată

BENEFICII

1. REZOLVĂ PROBLEME IT DIVERSE

Asigură preluarea, catalogarea, intervenția și rezolvarea tuturor incidentelor IT de zi cu zi.

2. COSTURI PREDICTIBILE

Ai de plată aceeași suma fixă în fiecare lună, indiferent câte probleme au fost rezolvate sau de numărul de stații de lucru administrate.

3. INTERVENȚII RAPIDE REMOTE ȘI ONSITE

Pentru o rezolvare cât mai rapidă, ne putem conecta remote printr-un canal securizat astfel încât să te intorci la treabă în cel mai scurt timp. Daca problema nu se poate rezolva remote, ne deplasăm de urgență la sediul tău.

4. PERSONAL SPECIALIZAT ȘI CERTIFICAT

Vei beneficia de un personal specializat în rezolvarea incidentelor IT, cu diverse certificări în industrie (Microsoft, AWS, Bitdefender, Fortinet etc.) și cu o experiență IT vastă, atât în timp, cât și ca tip de proiecte: juniorii noștri au minim 2 ani de experieță, iar seniorii peste 15 ani.

5. TIMP DE RĂSPUNS GARANTAT

Garantâm contractual timpii de intervenție in funcție de gravitatea incidentului și impactul pe care acesta îl are asupra afacerii tale (SLA). În plus, sistemul nostru avansat de management al incidentelor ne permite să monitorizăm în timp real solicitările tale, astfel încât problemele tale IT să fie rezolvate de îndată ce apar.

6. INTERACȚIUNI TRANSPARENTE/CLARE

Considerăm ca relațiile cu furnizorii trebuie să fie fundamentate pe încredere. Vei primi acces la portalul nostru de clienți și vei putea urmări în timp real incidentele IT raportate și status-ul rezolvării acestora.

7. APELEZI LA NOI UȘOR

Poți apela la noi oricum îți este mai ușor: e-mail, telefon, aplicație, chat, portal clienți. Indiferent de canalul de comunicare, toate solicitările tale ajung spre rezolvare în sistemul nostru avansat de management al incidentelor.

VREAU UNLIMITED!

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI ÎȚI RĂSPUNDEM RAPID!

Tratăm cu seriozitate dreptul la confidențialitate și folosim datele numai în legătură cu serviciul solicitat. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate

Dând click pe butonul „trimite” sunteți de acord ca Flow să stocheze și să proceseze informațiile/datele trimise prin formularul de mai sus.

ALEGE FLOW-UL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

S-ar putea să obții beneficii relevante și de pe urma celorlalte soluții Flow