VIRTUAL DESKTOPS

SPAȚIU DE LUCRU VIRTUAL, VĂ ROG!

Circumstanțele neobișnuite pe care astăzi le trăim au modificat modul în care oamenii lucrează. Adaptându-se la ideea de “work from home”, companiile caută o soluție care să ofere angajaților un mediu de lucru consecvent, fără a compromite securitatea companiei. Flow este gata să configureze o soluție cloud ingenioasă, care oferă un spațiu de lucru virtual accesibil de pe orice dispozitiv:

Windows Virtual Desktops

PE SCURT, DESPRE WINDOWS VIRTUAL DESKTOPS

Windows Virtual Desktop (WVD) este o soluție bazată pe Microsoft Azure pentru virtualizarea calculatorului și a aplicațiilor enedmice. Prin intermediul WVD, utilizatorilor li se oferă acces de oriunde și de pe orice dizpozitiv, la un computer virtual cu funcții complete, care rulează pe Windows 10. Soluția este compatibilă, printre altele, cu iOS, Android, Windows și Mac.

CARE SUNT AVANTAJELE

Software actualizat la zi
Soluția se actualizează automat.
Nu trebuie să îți faci griji cu privire la gestionarea update-urilor și a infrastructurii.

Plătești doar cât folosești
Windows Desktops este scalabil și flexibil.
Din moment ce rulează pe Azure, plătești doar pentru ceea ce utilizezi.

Acces facil și sigur
Oferă acces la toate aplicațiile esențiale, de pe orice dispozitiv.
Și este foarte sigur, datorită autentificării multi-factor Azure.

SĂ DISCUTĂM DESPRE BENEFICIILE REALE

ACCESAREA STAȚIEI DE LUCRU VIRTUALE DE ORIUNDE

Ai plecat vreodată într-o călătorie de afaceri în care ai suspinat după computerul de la birou, unde aveai acces la toate aplicațiile setate cum îți place, la toate datele și documentele atent clasificate? N-ai mai fi avut această problemă dacă ai fi folosit Windows Virtual Desktops, care îți permite să “îți iei” computerul cu tine, pentru că este găzduit în cloud. Îl poți accesa de pe orice laptop sau mobil, iar desktop-ul tău va arăta și funcționa identic cu computerul fizic de la birou.

FLUX DE LUCRU FĂRĂ ÎNTRERUPERI

În cazul unui incident nefericit (inundație sau incendiu la birou), poți pierde toate dispozitivele și datele esențiale. Chiar dacă ai un backup, restaurarea va dura. Folosind WVD, stațiile de lucru virtuale rămân intacte, deci accesul la datele si aplicațiile tale nu va fi întrerupt. În plus, echipa ta poate continua nestingherită lucrul de acasă și nu va trebui să consumi resurse importante pentru înlocuirea rapidă a echipamentelor.

COSTURI REDUSE PENTRU HARDWARE

Când trebuie să investești în upgrade-ul tuturor computerelor, pentru că ai nevoie de o mai mare capacitate de stocare și procesare, e posibil să întâmpini probleme de cash-flow. Cu WVD, toate nevoile de stocare și procesare sunt sunt rezolvate prin intermediul Azure, astfel încât hardware-ul pe care îl utilizezi pentru a accesa desktopul poate avea performanțe limitate pentru că este utilizat doar pentru acces. Deci investiția în hardware va fi semnificativ mai mică.

MAI PUȚIN TIMP ALOCAT ADMINISTRĂRII PC

Gândește-te la procedura de transfer a unui computer de la un fost angajat la unul nou sosit în echipă. În mod normal, datele de pe computerul fostului angajat trebuie salvate, înainte ca PC-ul să ajungă la noul angajat. Apoi, trebuie să instalezi aplicațiile de care noul angajat are nevoie, să configurezi e-mail-ul etc. Va dura ore bune, poate chiar o zi. Cu WVD, poți avea configurații de desktop-uri virtuale salvate pe tip de departament, astfel încât un utilizator nou să obțină un nou desktop virtual care este gata de lucru în doar câteva minute.

SECURITATE CRESCUTĂ

Datele stocate pe desktopurile virtuale sunt stocate într-un singur loc, sigur și ușor de accesat, în loc să fie împărțite pe mai multe dispozitive fizice. Implementarea politicilor de securitate la nivel de companie pe toate WVD-urile este simplă și poți asigura conformitate și constanță în măsurile de securitate IT și procedurile de actualizare a aplicațiilor. În plus, vei beneficia de securitatea oferită de Azure. În caz că nu știai, Microsoft Azure are mai multe certificări de conformitate decât orice alt furnizor de cloud.

VREI VIRTUAL DESKTOPS? FLOW SE OCUPĂ DE TOT

E momentul să abordez inovativ productivitatea!
Completează formularul de mai jos și noi ne ocupăm de licențiere și implementare.

Tratăm cu seriozitate dreptul la confidențialitate și folosim datele numai în legătură cu serviciul solicitat. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate

Dând click pe butonul „trimite” sunteți de acord ca Flow să stocheze și să proceseze informațiile/datele trimise prin formularul de mai sus.

ALEGE FLOW-UL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

S-ar putea să obții beneficii relevante și de pe urma celorlalte soluții Flow