ASSIST

Serviciile de tip Assist acoperă toate nevoile tale de asistență IT:
de la probleme simple de zi cu zi, până la administrarea de soluții complexe în cloud. Poți opta pentru:

ASSIST

25 euro

/ oră de intervenție

1. REZOLVĂ PROBLEMELE IT VARIATE

Asigură preluarea, catalogarea, intervenția și rezolvarea tuturor incidentelor IT de zi cu zi.

2. COSTURI PREDICTIBILE

Ai de plată aceeași suma fixă în fiecare lună, indiferent câte probleme au fost rezolvate sau de numărul de stații de lucru administrate.

3. INTERVENȚII RAPIDE REMOTE ȘI ONSITE

Pentru o rezolvare cât mai rapidă, ne putem conecta remote printr-un canal securizat astfel încât să te intorci la treabă în cel mai scurt timp. Daca problema nu se poate rezolva remote, ne deplasăm de urgență la sediul tău.

4. PERSONAL SPECIALIZAT ȘI CERTIFICAT

Vei beneficia de un personal specializat în rezolvarea incidentelor IT, cu diverse certificări în industrie (Microsoft, AWS, Bitdefender, Fortinet etc.) și cu o experiență IT vastă, atât în timp, cât și ca tip de proiecte: juniorii noștri au minim 2 ani de experieță, iar seniorii peste 15 ani.

5. TIMP DE RĂSPUNS GARANTAT

Garantâm contractual timpii de intervenție in funcție de gravitatea incidentului și impactul pe care acesta îl are asupra afacerii tale (SLA). În plus, sistemul nostru avansat de management al incidentelor ne permite să monitorizăm în timp real solicitările tale, astfel încât problemele tale IT să fie rezolvate de îndată ce apar.

6. INTERACȚIUNI TRANSPARENTE

Vei beneficia de un personal specializat în rezolvarea incidentelor IT, cu diverse certificări în industrie (Microsoft, AWS, Bitdefender, Fortinet etc.) și cu o experiență IT vastă, atât în timp, cât și ca tip de proiecte: juniorii noștri au minim 2 ani de experieță, iar seniorii peste 15 ani.

7. APELEZI LA NOI UȘOR

Poți apela la noi oricum îți este mai ușor: e-mail, telefon, aplicație, chat, portal clienți. Indiferent de canalul de comunicare, toate solicitările tale ajung spre rezolvare în sistemul nostru avansat de management al incidentelor.

ASSIST PLUS

60 euro

/ oră de intervenție

AI TOATE BENEFICIILE LUI ASSIST, DE ACEASTA DATĂ PENTRU PROBLEME IT COMPLEXE.

1. NEVOILE TALE IT SUNT PE MÂINI BUNE

De problemele tale IT se vor ocupa numai seniori în IT, certificați de liderii industriei să implementeze proiecte complexe în infrastructurile acestora. Suntem parteneri Microsoft, AWS, Bitdefender, Acronis, Fortinet, Sophos, HP, certificați în implementarea și administrarea de tehnologii cloud (AWS Cloud Solutions Architects, Microsoft Certified Professionals).

2. TE POȚI BAZA PE EXPERIENȚA NOASTRĂ

Avem o experiență vastă în implementări de soțutii cloud (aplicații de business, servere web,
soluții de stocare in cloud etc.) și în migrări în cloud a unor soluții existene (servere de e-mail în Microsoft 365, servere de fișiere în Sharepoint Online, aplicații ERP în Microsoft Azure, servere contabilitate, backup-uri locale în cloud etc.).

3. ABORDARE ADAPTATĂ LA NEVOILE TALE

Fiecare client are nevoi specifice, pe care le luam în considerare în fiecare implementare,
ca rezultatul implementării să le satisfacă pe deplin. Încercăm să înțelegem cât mai bine nevoile afacerii tale și le traducem într-o implementare tehnologică de pe urma căreia să beneficiezi
pe termen lung.

Serviciile de tip Assist asigură rezolvarea incidentelor pe platformele Windows, Linux, Mac și Android.

Zona de acoperire a intervențiilor onsite: București, Ilfov, Pitești, Ploiești.

Serviciile Assist pot fi achiziționate atât sub formă de pachete de ore, cât si on demand.
Pentru varianta on demand, evaluăm gratuit proiectul și îți oferim o estimare de cost.

DESK PACK BUNDLES

Chiar dacă zicala spune că “less is more”, uneori ai nevoie de mai mult decât Basic. De aceea, am gândit 2 soluții de tip bundle, care rezolvă probleme IT complexe, la un preț accesibil, indiferent de mărimea organizației tale.

DESK PACK STANDARD

Include Desk Pack Basic

+ 1 oră de intervenții Assist

20 euro /stație /lună

DESK PACK PREMIUM

Include Desk Pack Basic

+ intervenții nelimitate Assist

25 euro /stație /lună

VREI ASSIST? SAU POATE UN BUNDLE?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE MAI JOS ȘI TE CONTACTĂM RAPID!

Tratăm cu seriozitate dreptul la confidențialitate și folosim datele numai în legătură cu serviciul solicitat. Vă rugăm să citiți Politica de Confidențialitate

Dând click pe butonul „trimite” sunteți de acord ca Flow să stocheze și să proceseze informațiile/datele trimise prin formularul de mai sus.

ALEGE FLOW-UL CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

S-ar putea să obții beneficii relevante și de pe urma celorlalte soluții Flow